Alla samlingarIntegrationer
Integration Personalkollen

En beskrivning hur integrationen fungerar mellan Evity och Personalkollen.

Tommy Eriksson avatar
Skrivet av Tommy Eriksson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Gå till https://app.evity.hr/App/Settings/Integrations för att komma igång med integrationen.

Integration mellan Personalkollen till Evity

Att integrera Personalkollen med Evity effektiviserar överföringen av personalinformation och förenklar lönehanteringsprocessen. Denna guide förklarar hur ni kan överföra data från Personalkollen till Evity och hantera löneinformation genom export och import av Excel-filer.

Kom igång:

1. Gå till integrationsinställningar i ditt konto på personalkollen och skapa en authentication token. Kopiera denna.

2. Gå till integrationer och klicka på personalkollen i ditt Evitykonto. Fyll i koden.

Personalkollen är automatiskt ert master system pga begränsningar i deras API.

Information som överförs från Personalkollen till Evity

När ni etablerar en integration mellan Personalkollen och Evity, kan du välja vilka av följande fält som ska överföras automatiskt från Personalkollen till Evity:

• Förnamn och Efternamnt

• Telefonnummer

• Personnummer

• Skattetabell

• Clearingnummer

• Bankkontonummer

• Lön

• Start och slutdatum

Det är viktigt att notera att API:t för Personalkollen endast tillåter överföring av information från Personalkollen till Evity, och inte tvärtom. Detta innebär att eventuella uppdateringar av anställdas information måste göras i Personalkollen för att sedan synkroniseras med Evity.

Hantering av Löneinformation

För att överföra löneinformation mellan systemen följer ni dessa steg:

• Exportera löneinformation: Börja med att exportera löneinformationen till en Excel-fil. Detta görs vanligtvis från en förändringsrapport eller från personallistan i respektive system.

• Importera: När ni har Excel-filen redo, importerar ni den till Evity eller Personalkollen för att uppdatera lönerna.

Denna process för löneinformation ger en flexibel lösning som tillåter detaljerad kontroll över vilken löneinformation som överförs och när den ska uppdateras i Evity.

Genom att följa denna guide kan ni enkelt integrera Personalkollen med Evity, vilket minimerar behovet av manuell inmatning och säkerställer att anställdas information är uppdaterad och korrekt överförda mellan systemen. Denna integration underlättar också lönehanteringsprocessen genom enkel export och import av löneinformation.