Integration Hogia
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Integrationen till Hogia innebär att du kan exportera och importera information gällande dina medarbetare mellan Hogia och Evity.

Följ dessa steg för att komma igång:

1. Gå till inställningar och Integrationer

2. Aktivera integrationen till Hogia

3. Gå till personallistan

Alt 1. För att exportera information: Markera alla anställda och välj exportera med Hogia. Sedan måste du spara filen på nytt med ANSI som kodning

Nu kan du enkelt ta exportfilen från Evity och ladda upp filen i Hogia

Alt. 2 För att importera information från Hogia till Evity: Ladda ner personalfil från Hogia i .txt format.

Så gör du:

Från menyn som heter Arkiv, Export och Anställd möter du bilden nedan och kommer med kryssrutan "Anställda" betyder anställda och "Sparad_semester" betyder om sparade semesterdagar också ska exporteras. När du klickar på OK kommer den att skapa en fil som filnamnet visar på bilden och skapas med alla fält inom en anställning med ett standardformat.

Logga sedan in i Evity och gå till personallistan och klicka Bjud in personal --> Importera flera personer med Hogia. Ladda upp importfilen från Hogia

Du kan se en film som förklarar stegen nedan. Lycka till 🚀

Tolstoy
Tolstoy