Integrationer
Teamtailor integration

Så här kommer ni igång med integrationen till Teamtailor

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Integrationen till Teamtailor innebär att en kandidat som anställs automatiskt flyttas till Evity.

Följ dessa steg för att komma igång:

1. Gå till marketplace i Teamtailor och installera Evity som app.

2. Gå in i ett jobb i Teamtailor och klicka på knappen "Triggers".

3. Välj Evity webhook på steget "hired".

4. Gå in på Inställningar - Integrationer i Evity och klicka på Teamtailor.

5. Kopiera organisationskoden och klistra in i fältet i Teamtailor.

6. Välj om någon ska notifieras när kandidaten lagts till i Evity samt vem som är kandidatens chef.

7. Klicka på spara och nu är integrationen igång.

Du kan se en film som förklarar stegen nedan. Lycka till 🚀

Tolstoy
Tolstoy