Förändringsrapport

Håll dig uppdaterad på vad som förändrats på personkorten

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vare sig du tillåter medarbetare ändra uppgifter på sitt personkort eller inte så finns Förändringsrapporten till för dig att hålla koll på när saker och ting har ändrats.

Du kommer kunna ta reda på alla typer av förändringar som gjorts på samtliga personkort under ett givet tidsintervall som du själv väljer. Den information som kommer att visas i rapporten är

• Vilket fält som ändrats

• Gammalt värde

• Nytt värde

• Vilket datum det ändrades

• Av vem det ändrades

Aktivera förändringsrapport ⚙️

För att aktivera förändringsrapporten behöver du ha tillgång till att ändra behörigheter. Har du det så går du in under inställningar och behörigheter. Välj den behörighetsmall du vill uppdatera och slå igång behörigheterna att hantera förändringsrapport. Den finner du under Organisation väl inne i behörighetsmallen.

Använda förändringsrapporten 🔄️

1. Börja med att sätta datumintervallet du önskar se förändringar inom

2. Ange vilka fält du vill se förändringar för

3. Filtrera på den personalgrupp du är intresserad av (all personal som standard)

Nu ska du ha en lista över samtlig personal som haft ändringar på sina personkort. Trycker du på någon får du upp en detaljerad vy av ändringen och har också möjlighet att bocka i att förändringen är hanterad.

Se video hur du använder förändringsrapporten 🎥