Alla samlingarManualer för Evitys funktioner
Bjud in medarbetare till onboardingprocessen!

Artikeln beskriver hur du kan bjuda in din nya medarbetare i vår smarta onboardingautomation

Lukas Lindberg avatar
Skrivet av Lukas Lindberg
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Se vår 2-minutersfilm genom att klicka på bilden!

När du ska lägga till en ny medarbetare i en introduktionsprocess kan du gå in i automationen. Du kan då välja "lägg till medarbetare" för att bjuda in de som ska delta i introduktionen.

När du klickat på "lägg till medarbetare" kan du då välja en eller flera som ska ingå i processen. Tryck sedan på "Bjud in" för att bjuda in de medarbetare du bockat i.

Se filmen längst upp för att se hur du kan lägga till din medarbetare i onboardingen på andra sätt ✨