Uppgifter om organisationen

En guide för hur hur du kan anpassa Evity för er organisation.

Tommy Eriksson avatar
Skrivet av Tommy Eriksson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Under Inställningar - Uppgifter går det att ställa in sina uppgifter om organisationen. Det är bara någon med administratörsbehörighet som kommer åt att se och redigera denna sida.

Grunderna

Här finns information om ert företagsnamn, språkinställningar, inställningar för tidzon samt möjlighet att lägga in länk till eventuell webbplats.

Om ni stöter på programvaruproblem är det här ni kan aktivera "Tillåt åtkomst". Detta ger vårt supportteam tillgång i 24 timmar. Åtkomsten går att återkalla när som helst.

Profilering

Logotyp för e-postfoten
Den logga du väljer att lägga in här visas i de mail som går ut till dina anställda via Evity. Se bild nedan. Rekommenderad storlek: 64 x 240. Accepterat format: jpg. jpeg. png.
Loggan hamnar även på dashboarden.

Ikon

Ikon kan användas när man redigerar mallar för kontrakt. Man använder sig då av tags "Tags" -> "{Logo-Alt}". På det sättet kan man lägga in sin ikon eller loggan i anställningsavtal eller andra kontrakt.

Inbjudningsmeddelande

Under E-postmallar finns en förinställd mall på det e-post meddelande som kommer skickas ut till all ny personal du bjuder in till Evity. Om du vill redigera meddelandet klickar du dig in på den.

Om ni klickar in er för att redigera meddelandet ser det ut som på bilden nedan.
OBS! Taggarna vid utropstecknen är väsentliga för att rätt information ska gå ut. "Tags" anpassar meddelandet med mottagarens namn, företagsnamn och inbjudningslänk, behåll dessa alt. se till att lägga in dem om ni redigerar texten.

Om du valt att anpassa ditt meddelande kan du klicka på Förhandsgranska, där kan du se så att taggarna blir rätt. "First name" ändras till mottagarens namn när meddelandet går ut.

Notifikationer

Standardinställningen är att berörande anställds chef får meddelande vid tillfällen då prövotiden går mot sitt slut och om anställningen upphör. Detta går att anpassa till en specifik person om man önskar.