Filtrera och exportera!

Lär dig hur du kan få en överblick över information om er personal

Lukas Lindberg avatar
Skrivet av Lukas Lindberg
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

På personkorten i Evity lagras mycket information som du i vissa fall vill få en överblick över. Är det så att du vill få en överblick av all personals information så kan du filtrera fram den informationen direkt i personallistan. Se filmen nedan för att lära dig hur!

Om det är så att du vill ta ut en exportfil så är det också genom att välja kolumnvy som du skräddarsyr din export utifrån vilken information du vill ska följa med i filen. Varje fält på personkortet kan du exportera till Excel, .csv och Hogia. När du valt dina fält som du vill exportera så kan du antingen markera all personal eller enkilda för att sedan trycka på den gröna exportknappen.