Galleri

Här kan du spara profilbilder, logotyper eller bilder som visar vad kul ni har tillsammans.

Tommy Eriksson avatar
Skrivet av Tommy Eriksson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I bildgalleriet kan du ladda upp bilder för olika ändamål som du vill att dina medarbetare har tillgång till i medarbetarportalen. Du kommer åt bildgalleriet genom att klicka på fliken Documents - Gallery.

Här kan du ladda upp bilder direkt via "Ladda upp från dator" eller skapa mappar för att kategorisera bilderna.

När du skapar en mapp skriver du in mappens titel, vilka som ska ha tillgång till den och en kort beskrivning av mappens innehåll. Tryck på "Klar" när du är färdig.

Nu finns din mapp under samma flik.

När du klickar in dig i mappen fungerar det på samma sätt när du vill ladda upp en bild eller göra ytterligare en mapp i mappen.